Skip to main content

DVE Notarissen

Ons kantoor in Zeist is gespecialiseerd in het familierecht. Wij kunnen u van dienst zijn bij het opstellen van diverse akten, zoals een testament, levenstestament, samenlevingscontract en huwelijkse voorwaarden. Ook kunnen wij een verdelingsakte voor u opstellen, onder meer na een overlijden of na het verbreken van een relatie. Daarnaast treedt de notaris regelmatig op als executeur of gevolmachtigde bij de afwikkeling van een nalatenschap. 

Onze notaris is als estate planner aangesloten bij de EPN. Ook op het gebied van onder meer het schenkingsrecht kunnen wij u derhalve uitstekend adviseren.

Tevens heeft ons kantoor een grote onroerend goed praktijk. Voor de aankoop van een woning, het afsluiten van een hypotheek, maar ook voor het opstellen van een koopovereenkomst kunt u bij ons terecht. Ook zijn wij betrokken bij nieuwbouwprojecten en andere specialistische werkzaamheden in het onroerend goed.

DVE Notarissen bestaat uit een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld. De sfeer onderling is heel prettig, hetgeen wij ook uitstralen richting onze cliënten. Al onze medewerkers samen zorgen voor de best mogelijke dienstverlening. Wij hechten er veel waarde aan dat iedereen zich even welkom voelt bij ons op kantoor. Dat is ook wat onze notaris uitstraalt: hartelijkheid en vertrouwen.

Bezoek aan huis?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van onze diensten.

Is het voor u niet mogelijk om naar ons kantoor te komen? Dan komen wij naar u toe. De notaris komt regelmatig bij mensen thuis, in het ziekenhuis of in een hospice. Zowel voor een bespreking als voor het ondertekenen van een akte.

Wat kunnen we voor u betekenen?

DVE Notarissen kan een breed scala aan professionele notariële diensten bieden.

Wat kunnen we voor u betekenen?

DVE Notarissen kan een breed scala aan professionele notariële diensten bieden.

Laatste nieuws
tekst vacatures met teamleden op de achtergrond voorzien van transparante witte overlay
Kom jij bij ons werken? We hebben 2 vacatures!

DVE Notarissen is per direct op zoek naar:

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

2 paar handen waarbij 1 geld geeft aan de ander
Uw jaarlijkse schenking in 2024

Velen van u hebben de jaarlijkse traditie om een schenking te doen aan de (klein)kinderen. Onze ervaring is dat men hiermee vaak wacht tot in december. Wist u echter dat u ook in het begin van het jaar al een schenking kunt doen met gebruikmaking van de jaarlijkse vrijstelling? Dan heeft u dat alvast geregeld! Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Het team van DVE Notarissen

DVE Notarissen is een toegewijd team van professionals met een passie voor notariële dienstverlening. Ze bieden betrouwbare expertise op het gebied van familierecht en onroerend goed. Met hun uitgebreide kennis en persoonlijke aanpak zorgen ze voor juridische oplossingen die aansluiten bij de behoefte van hun cliënten.

Vacature(s)
Vacature kandidaat-notaris met waarnemingsbevoegdheid
Functieomschrijving Wij zijn per direct op zoek naar een kandidaat-notaris met waarnemingsbevoegdheid. Je zult werkzaam zijn in het familierecht en/of de onroerend goed praktijk. De invulling van ...
Vacature Notarieel medewerker onroerend goed
Wij zijn per direct op zoek naar een notarieel medewerker onroerend goed, die onze kandidaat-notaris kan ondersteunen.  Functieomschrijving Jouw werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit: - he...
Notarieel puzzelwerk ? Laat het aan ons over!
Bel nu en ontdek hoe we jouw juridische zorgen kunnen oplossen.