Skip to main content

Het kantoor

Op 1 november 2023 is ons kantoor met Dorien van Elzakker als notaris verder gegaan onder de naam DVE Notarissen. Daarmee zetten wij de praktijk van Mr J.A. (Hans) Kool, die na ruim 25 jaar als notaris gewerkt te hebben met pensioen is gegaan, voort.

Ons kantoor is gespecialiseerd in het familierecht.  Wij kunnen u van dienst zijn bij het opstellen van diverse akten, zoals een testament, levenstestament, samenlevingscontract en huwelijkse voorwaarden. Ook kunnen wij een verdelingsakte voor u opstellen, onder meer na een overlijden of na het verbreken van een relatie. Daarnaast treedt de notaris regelmatig op als executeur of gevolmachtigde bij de afwikkeling van een nalatenschap. 

Onze notaris is als estate planner aangesloten bij de EPN. Ook op het gebied van onder meer het schenkingsrecht kunnen wij u derhalve uitstekend adviseren.

Tevens heeft ons kantoor een grote onroerend goed praktijk. Voor de aankoop van een woning, het afsluiten van een hypotheek, maar ook voor het opstellen van een koopovereenkomst kunt u bij ons terecht. Ook zijn wij betrokken bij nieuwbouwprojecten en andere specialistische werkzaamheden in het onroerend goed.

DVE Notarissen bestaat uit een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld. De sfeer onderling is heel prettig, hetgeen wij ook uitstralen richting onze cliënten. Al onze medewerkers samen zorgen voor de best mogelijke dienstverlening. Wij hechten er veel waarde aan dat iedereen zich even welkom voelt bij ons op kantoor. Dat is ook wat onze notaris uitstraalt: hartelijkheid en vertrouwen.

Is het voor u niet mogelijk om naar ons kantoor te komen? De notaris komt graag naar u toe, zodat ook u gebruik kunt maken van onze diensten.