Skip to main content

Dorien van Elzakker

Notaris

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sinds 2009 ben ik werkzaam in het notariaat. Ik studeerde af in crisistijd, maar wist gelukkig toch snel een baan als kandidaat-notaris te vinden in het familierecht. Mijn werkzaamheden heb ik steeds verder uitgebreid en mijn enthousiasme voor het vak blijft groeien. Sinds dit jaar ben ik als estate planner aangesloten bij de Vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN).

Het leukste aan mijn werk vind ik het persoonlijke contact met de cliënten. Ik vind het heel waardevol en bijzonder dat ik op soms heel belangrijke momenten in iemands leven een essentiële rol mag vervullen. Wanneer een stel voor het eerst gaat samenwonen of trouwen, iemand voor het eerst een huis koopt of zaken goed wil vastleggen voor de situatie dat hij komt te overlijden. Maar ook het volledig afwikkelen van iemands nalatenschap behoort tot mijn dankbare werk.

Na ruim vier jaar als kandidaat-notaris bij Hans Kool te hebben gewerkt, heb ik op 1 november 2023 zijn praktijk overgenomen als notaris.
Met mijn partner en onze drie kinderen woon ik in Zeist. Elke dag kom ik door weer en wind met de fiets naar kantoor, heerlijk!

profielfoto van Dorien van Elzakker